Zwitserleven scoort goed bij Collectief pensioensegment

Zwitserleven pensioenPensioenspecialist Zwitserleven komt als favoriete pensioenverzekeraar uit de bus bij het onlangs afgeronde onderzoek van Motivaction onder actuarieel adviseurs en pensioenadviseurs. Uit het onderzoek blijkt dat Zwitserleven het imago van een stabiele, sympathieke en deskundige partij heeft en zowel geliefd is bij klanten als bij pensioenadviseurs. ‘Het is deze zeer relatiegerichte en deskundige benadering, die heeft gezorgd voor veel vertrouwen en goodwill bij klanten en adviseurs’ zo blijkt uit het rapport. Motivaction onderzoekt sinds 2007 tweejaarlijks de prestatie en de waardering van verschillende pensioenverzekeraars en -uitvoerders.
Uit het onderzoek blijkt dat Zwitserleven administratief de beste verzekeraar is. De pensioenspecialist is verder toonaangevend ten aanzien van defined contribution-regelingen en wordt gezien als sterke speler in het middensegment. Uit het Motivaction-onderzoek komen ook suggesties naar voren om alert op te blijven. Zo krijgt Zwitserleven het advies scherp te blijven op haar tariefstelling en zichtbaarheid bij grote zakelijke klanten.
Maarten Edixhoven, directievoorzitter van Zwitserleven laat in een reactie weten: “Ik ben trots op deze blijk van waardering voor onze medewerkers. Zij werken dagelijks hard voor onze klanten. Wij luisteren naar klanten en adviseurs, en naar hun signalen. Daarom verlagen wij de administratiekosten voor het Zwitserleven Pensioen en het Zwitserleven Exclusief Pensioen. Tevens starten wij het proces om een licentie voor een Zwitserleven PPI aan te vragen. Er is duidelijk behoefte aan een PPI met Zwitserleven kwaliteit.”. (Bron: website Zwitserleven.nl)

Speak Your Mind

*