Weer een nieuw Uniform Pensioen overzicht?

Pensioen Actueel Uniform Pensioen OverzichtHet is al weer een poosje geleden dat ik weer een jaarlijks pensioenoverzicht heb ontvangen. Ik weet dat mijn verzekeraar en pensioenfonds, ja ik heb dus meer dan een pensioen lopen, veel aandacht besteden aan het overzicht. Een overzicht met veel tekst en heel veel getallen. En daarop ook getallen met allemaal pessimistische scenarios. Moet eerlijk zijn dat het me niet allemaal duidelijk is. Ondanks de mooie en vele paginas die ik heb ontvangen. Dit maakt me al een beetje onrustig. Komt daarbovenop ook nog eens de negatieve berichtgeving over de pensioenfondsen en het gebrek aan reserves dat ze mogelijk hebben. Ook in deze berichtgeving in de media veel onrust en weinig concrete duidelijkheid. Misschien is het eens goed om me in de pensioenen te gaan verdiepen. Daarom een nieuwe site opgezet om daarin een overzicht te verschaffen in de wereld van pensioenen. Natuurlijk met nieuws zoals deze door de pensioen bedrijven wordt aangeleverd maar hopelijk ook met veel informatie en verhalen van de niet proffesionals die met de pensioenen te maken krijgen.