Pensioenkoers constateert run op lijfrente-vergelijkingen

Pensioenkoers.nlEen hoge stijging van lijfrente-vergelijkingen op Pensioenkoers toont aan dat senioren zich steeds meer bewust worden van de grote verschillen in kosten/ rente tussen de diverse verzekeraars. De oudedagsvoorziening staat hoog op de seniore agenda en het online inwinnen van informatie stijgt daardoor. De meest complete online vergelijkingssite van lijfrente-uitkeringen, gouden handdrukkapitalen en pensioenen probeert de consument dan ook een zo breed mogelijk aanbod van verzekeraars te geven. Vandaag is ook verzekeringsmaatschappij Conservatrix aangesloten bij Pensioenkoers.
Verschillen tot 20% “We weten dat in november traditioneel veel lijfrente-verzekeringen worden uitgekeerd. Toch overtreft het huidige gebruik van onze website alle verwachtingen. Steeds meer senioren ontdekken dat er grote verschillenen tussen de aanbiedingen van lijfrenteverzekeraars bestaan. Ook kijken ze vanwege de lage rentestand kritisch naar offertes van direct ingaande lijfrentes. Dat is een goede ontwikkeling voor de consument: uit onze ervaring blijkt dat verschillen tussen lijfrente-aanbiedingen oplopen tot 20%.”, aldus Gabi Walet, van Pensioenkoers.
Conservatrix Conservatrix is een volledig zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij die bestaat sinds 1872. Zij is gespecialiseerd in levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken.
Pensioenkoers.nl Pensioenkoers is actief sinds 2008 en is uitgegroeid tot de meest complete digitale vergelijkingssite van vrijkomend pensioen, lijfrente, en gouden handdrukkapitalen, waarop elf grote verzekeraars actuele tarieven aanbieden. Via Pensioenkoers kan een offerte op een hele eenvoudige manier worden aangevraagd en de gewenste polis zelf direct worden afgesloten. Pensioenkoers is een samenwerkingsverband van actuarieel bureau Vermaase Insurance Automation, assurantietussenpersoon Apple Tree en de verzekeraar Achmea. (Bron: Persbericht Pensioenkoers)